uppdateras

Sverige och svenskar hatar småprat passionerat och har förvandlat undvikandet av småpratet till en konstform. Svenskar får därmed medhåll från andra delar av världen för sin konstform, som medger att det är utmattande att behöva prata med människor som är främlingar – men även med folk man känner.

”Säg mig nu att ni alla inte kan relatera till att göra löjliga saker för att undvika att behöva föra meningslösa samtal med människor – främlingar eller, ibland värre, människor du känner”, sa hon Sky Newsvärden Erin Molan.

”Nu missförstå mig inte – jag älskar människor, jag älskar en diskussion, men ibland är det bara utmattande, och om det kan undvikas utan att förolämpa någon, så är jag helt för det.

”Så om jag kommer till dig live från Stockholm nästa vecka så vet du varför.”

REDAKTIONEN

Relaterat
”Utmaningarna växer”: Australiens ekonomi ”hålls tillbaka”

Leave a Reply