Home Artikel ÖREBRO: Loppis i Bondsätter

ÖREBRO: Loppis i Bondsätter

ÖREBRO: Loppis i Bondsätter

Loppisar har blivit populära och det har örebroaren Tore strand upptäckt och startat en egen loppis. Han säljer saker som han inte behöver. Ibland hjälper han andra att sälja deras saker eller kanske köper dem av dem.

Jag har varit på hans loppis och kan konstatera att den är bra och han är hjälpsam köpte en dator då jag bara ville ha chassit. och nätagget fråga jag vad dem ville ha för den och tänkte att är det inte för dyrt köper jag den.

Vad tycker jag om hans loppis bod:  5 av 5.

Mycket saker och till väldigt bra priser faktiskt hade jag haft mer pengar att köpa för hade jag gjort det

Han kommer under några dagar under sommaren att ha bakluckeloppis, för info och kontakt angående loppisen  så finns hans kontaktuppgifter här nedanför.

Telefonnummer: 0739586082—0704294033
Koordinater: 59.2297182, 15.1903476
Print Friendly, PDF & Email

Jobb i Sverige