Home Artikel GOD JUL på eder alla från BLADET.SE

GOD JUL på eder alla från BLADET.SE

GOD JUL på eder alla från BLADET.SE

Ge dig själv en julklapp!

Och nu är det jul igen och nu är det jul igen…sjungen med min falskastämma, har ingen sångröst att skryta med men ordets begåvning har jag. Årets julklapp delas nu ut från Bladet.se.

Vilken julklapp ger du dig själv? Ger du dig själv en “jul klapp på axeln”? Ser du dina bra sidor och säger, det här är jag stark på, klapp 1.

Klapp 2. När senast lyssnade du inåt och såg något riktigt bra i dig?

Klapp 3. Om du gör det här varje dag, ger dig själv en tankeklapp så kommer du inse att du kan ge andra många  fler klappar också. Du kommer att prata med människor som du inte trodde du skulle möta. Du kommer att börja se vardagen på ett annat sätt tror jag, då jag lever så.

Klapp 4. Årets julklapp 2020 är “tadaaa”, ge dig själv en klapp på axeln varje dag. Se och känn in dina riktigt bra sidor och ta styrka i dina bra egenskaper och sprid budskapet till andra.

Julen är ju numer en dekadent fest av hur mycket presenter som kan delas ut. Jag delar med mig av min julklapp, ge dig själv en klapp varje dag, då kommer du att kunna dela med dig av riktigt viktiga klappar till fler.

GOD JUL!

Ps. Låt inte corona förstöra julen, se det glimmande lilla fröet av lycka i det lilla. Bättre tider kommer senare. Mänskligheten har haft svårare prövningar än detta. Se ljuset av det lilla.

Chefredaktör

Martina Wickham

Print Friendly, PDF & Email

Jobb i Sverige